Ваккумний пакувальник Switchon
дає змогу істотно продовжити термін зберігання м'яса, риби, овочів, ягід, сиру, а також зелені, грибів і кавових зерен.
Час збереження безпосередньо залежить від типу продукту: м'ясо, птиця й риба можуть зберігатися в холодильнику під вакуумом до 7 днів, а зерна кави, чай і спеції за кімнатної температури — місяцями.
Міцне паковання дає змогу не тільки продовжити «життя», але й зберегти смак, аромат і вітаміни, що містяться в продукті, що робить таку технологію привабливою для тих, хто воліє вживати в їжу тільки свіжі продукти.
Вакуумування — це ще й спосіб розподілу продуктів зі зручними порціями для приготування різних страв.
Паковання дає змогу довго зберігати заготовки як у холодильній, так і в морозильній камері, і спланувати меню на тиждень, витративши водночас лише кілька годин.
Прилад активно застосовується для приготування страв у техніці Sous Vide — низькотемпературне приготування у вакуумі, донедавна доступна лише шеф-кухарям елітних ресторанів.
Вакуум запобігає висиханню вмісту пакета внаслідок заморожування та втрати соків у процесі відтайки.
Ще одна причина популярності пакувальника — можливість замінити собою маринатор: покладіть усередину пакет м'ясо, спеції, маринад, відкачайте повітря й шашлик просочиться за лічені хвилини .
Технічні характеристики:
- Споживана потужність: 125 Вт
- Напруга: 220-240В, 50/60Гц
- Функція насоса: 650 мбар, 7000-8000 мл/хв.
- Довжина кабелю: 130 см
Матеріал - пластик, силікон, сплав NiCr
Габаритні розміри
- Пристрій: приблизно 38,6 х 14,5 х 7,3 см
- Плівка: приблизно 300 x 28 см.
Вага - приблизно 1100 г
Комплектація :
- запасне ущільнення, рулон плівки 3 м і 3 перехідники для вакуумного клапана.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Silver Crest |
Країна виробник | Німеччина |
Стан | Новий |
Максимальна довжина пакету | 280 мм |
Максимальна ширина пакету | 280 мм |
Колір | Чорний |
- Ціна: 1 400 ₴