Кошик
1276 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 16.01).

Інтернет-магазин Korvet
+380 (93) 673-45-45

Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7

вверх
  • Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7, фото 3
  • Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7, фото 4
  • Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7, фото 5
  • Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7, фото 6
  • Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7, фото 7
  • Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7, фото 8
  • Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7, фото 9
  • Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7, фото 10
  • Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7, фото 11
вниз
Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7

1 400 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 1639
Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7
Вакуумний пакувальник , вакуматор Switchon SOV 125 C7Немає в наявності
1 400 ₴
+380 (93) 673-45-45
+380 (93) 673-45-45
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ваккумний пакувальник Switchon

дає змогу істотно продовжити термін зберігання м'яса, риби, овочів, ягід, сиру, а також зелені, грибів і кавових зерен.

Час збереження безпосередньо залежить від типу продукту: м'ясо, птиця й риба можуть зберігатися в холодильнику під вакуумом до 7 днів, а зерна кави, чай і спеції за кімнатної температури — місяцями.

Міцне паковання дає змогу не тільки продовжити «життя», але й зберегти смак, аромат і вітаміни, що містяться в продукті, що робить таку технологію привабливою для тих, хто воліє вживати в їжу тільки свіжі продукти.


Вакуумування — це ще й спосіб розподілу продуктів зі зручними порціями для приготування різних страв.

Паковання дає змогу довго зберігати заготовки як у холодильній, так і в морозильній камері, і спланувати меню на тиждень, витративши водночас лише кілька годин.

Прилад активно застосовується для приготування страв у техніці Sous Vide — низькотемпературне приготування у вакуумі, донедавна доступна лише шеф-кухарям елітних ресторанів.

Вакуум запобігає висиханню вмісту пакета внаслідок заморожування та втрати соків у процесі відтайки.

Ще одна причина популярності пакувальника — можливість замінити собою маринатор: покладіть усередину пакет м'ясо, спеції, маринад, відкачайте повітря й шашлик просочиться за лічені хвилини .

Технічні характеристики:

  • Споживана потужність: 125 Вт
  • Напруга: 220-240В, 50/60Гц
  • Функція насоса: 650 мбар, 7000-8000 мл/хв.
  • Довжина кабелю: 130 см

Матеріал - пластик, силікон, сплав NiCr

Габаритні розміри

  • Пристрій: приблизно 38,6 х 14,5 х 7,3 см
  • Плівка: приблизно 300 x 28 см.

Вага - приблизно 1100 г

Комплектація : 

  • запасне ущільнення, рулон плівки 3 м і 3 перехідники для вакуумного клапана.
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникSilver Crest
Країна виробникНімеччина
СтанНовий
Максимальна довжина пакету280 мм
Максимальна ширина пакету280 мм
КолірЧорний
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 400 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner